Welkom op de website van RESET Coaching en Advies Houten, uw adres voor coaching, personeelsadvies en begeleiding bij trajecten rondom re-integratie, functioneren, leiderschap, onderlinge communicatie of loopbaanontwikkeling.

Werkend met wat er is, naar dat wat kan... Het motto van RESET Coaching en Advies. Wij geloven in korte trajecten en naast alle kwaliteiten die nodig zijn om met mensen te werken, beschikken wij over een scala aan instrumenten en methodieken. Zo brengen wij snel in beeld wat er ìs en ondersteunen de ontwikkeling naar dat wat kàn.

Wie?


Oprichter, Madelon Schultze    

Interesse in de mens,  in verbinding zijn met mijn omgeving en aanvoelen wat er speelt, vormen voor mij het uitgangspunt, ook in mijn werkend leven. Ik kom snel tot de kern in contact met mensen. Dat verklaart de beroepskeuze voor personeelswerk. Nadat ik als manager jaren medewerkers heb begeleid op het gebied van loopbaan en functioneren, groeide het besef dat het voor goede begeleiding nodig is om daarnaast ook met mensen de diepte in te kunnen gaan in andere facetten van het leven. 

Hiervoor was een RESET nodig, dus volgde ik een gerichte Post-Hbo opleiding Lifecoaching met veel praktijkoefening en werken aan mezelf. 

Deze aanvulling op mijn werkervaring in een gevarieerde zakelijke achtergrond in combinatie met mijn oprechte behoefte bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van mensen, vormen een gedegen basis voor het coachen van individuen en teams en voor het adviseren van organisaties op het gebied van medewerkers en hun functioneren.

Iedereen kent momenten in het leven die vragen om bij stil te staan om daarna weer goed gemotiveerd en opgeladen verder te kunnen. Ik noem dat een RESET-moment. Dat kan een zelf gekozen reset zijn of veroorzaakt door factoren waar je geen invloed op hebt. Ik heb zelf ook van dit soort momenten gekend, gekozen voor een RESET, ervaren hoe veel energie er vrij komt door een nieuwe weg te kiezen of dezelfde weg op een andere manier te bewandelen. Dat is wat ik anderen ook gun en wat maakt dat mensen die ik begeleid dit als meerwaarde ervaren.

Voor aanvullende informatie, zie hier mijn LinkedIn profiel 

Aangesloten bij:

EMCC  (European Mentoring and Coaching Council)

Nobco (Nederlandse Orde van Beroepscoaches, zie de ethische NOBCO-EMCC beroepcode             http://www.emccouncil.org/src/ultimo/models/Download/16.pdf)       

Noloc  (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten, zie gedragscode http://www.noloc.nl/Content/Files/file/gedragscode.pdf)Contact:
  

Maak vrijblijvend kennis en neem contact op via het contactformulier of per mail (info@resetcoachingenadvies.nl).